Vi har inlett ett fantastiskt samarbete med företaget Ireturn. De erbjuder gruppsamtal för dig som har upplevt arbetsrelaterad utbrändhet och psykisk ohälsa. Gruppsamtalet sker online. Första gången är kostnadsfritt.

Boka in dig på deras gruppsamtal nu på torsdag för att se om det kan vara något för just dig! ?

Vilka är IRETURN?

Vi på IRETURN erbjuder gruppsamtal för dig som har upplevt arbetsrelaterad utbrändhet och psykisk ohälsa. Här får du prata med någon som lyssnar, förstår dig och har varit i liknande situation som du. Alla våra samtal är online och leds av en erfaren handledare.

Vi vänder oss primärt till den som på olika sätt upplever arbetsrelaterad stress och dess negativa effekter, men utmattning och utbrändhet kan ha andra orsaker, därför är alla välkomna att delta i IRETURNs samtalsgrupper. Stressrelaterad ohälsa, utmattning och utbrändhet kan drabba vem som helst och vi tror att den insikten kan hjälpa. Deltagarna i varje grupp är en mix av personer som befinner sig i olika stadier, för att säkerställa en så bra dynamik och erfarenhetsutbyte som möjligt.

Den bärande idén är att vi, genom att dela med oss av våra egna erfarenheter kan hjälpa både oss själva och andra. Detta genom att vi när vi lyssnar och delar med oss både tar nya steg i vårt eget tillfrisknande samt gör att våra egna erfarenheter kommer till nytta för andra med liknande problem.

Vad tycker våra deltagare om IRETURN?

“Känslan efter mötet var verkligen bra. Trodde inte att jag skulle känna så. Det är nog första gången som jag har delat så naket och fått nåt så naket berättat för mig. Så fint! Jag har aldrig pratat på djupet med några som varit i samma situation. Det var så bra, jag ser verkligen fram emot nästa möte!”

“Gruppsamtalet gav mig ett perspektiv på hur utbrändhet kan drabba så många olika typer av personer. Jag upplever att samhället fortfarande har en bild av att “det händer inte mig” eller det händer bara “svaga och utsatta personer”, men det är något som kan hända betydligt fler och handlar mer om olika skeden och omständigheter i livet än om personlighet och bakgrund.”

“Att prata med andra som har upplevt, mer eller mindre, exakt det du upplever/har upplevt är otroligt värdefullt. Får dig att känna dig mindre ensam.”

Varmt välkommen att delta du också!

Anmäl dig direkt på deras hemsida genom att klicka här!

0

1 Comments

  1. Mats Wernheim

    Jag ser verkligen fram emot vårat samarbete, nu på torsdag den 11 mars är jag handledare och det finns fortfarande plats för fler deltagare 🙂

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är markerade med *