PRENUMERERA NU
Vi lovar att vara snälla!
Populära inlägg
Skapa blogg Logga in

Om oss

välmående

Vilka är vi?
Ibland är livet inte på topp och det är okej att må dåligt!
Vi förebygger och hjälper dig att må dåligt för att du ska kunna må bättre.
Hur?
– Vi erbjuder dig kunskap, tips och verktyg så att du lättare kan förstå, acceptera, planera och förändra ditt mående.

Vi jobbar för att normalisera och psykisk hälsa och har som mål att skapa en gemenskap för de som vill må bättre – Vår vision är att det behöver normaliseras att må dåligt, för det gör vi alla ibland!

En av de vanligaste anledningarna till att ett dåligt mående kan leda till psykisk ohälsa är att man inte har rätt verktyg/hjälp, information, rutiner eller struktur i vardagen. Man stannar upp, släpper allt och kommer inte vidare, det gör att vi känner och ensamma, onormala och vilsna. Med vår plattform vill vi att du på egen hand ska kunna må bättre.

Vi uppdaterar hemsidan med aktuella artiklar och ger tips samt verktyg inom olika former av psykisk ohälsa. Vi intervjuar forskare och experter inom olika områden samt driver en gästblogg där olika personer skriver om sitt mående och hur dom kommit vidare.

Vi finns både för dig som drabbats av psykisk ohälsa men också för anhöriga/föräldrar som behöver hjälp och råd.

Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Vi samarbetar med företag och organisationer som jobbar med samma frågor som oss, vi vill vara en mötesplats för företag och privatpersoner. Utöver att erbjuda verktyg och kunskap kommer vi även att rekommendera tjänster, produkter och företag som främjar välmående. Inom kort kommer vi att lansera en webbshop, där man ska kunna köpa produkter som främjar både den mentala och fysiska hälsan. Det ska vara enkelt att få hjälp och att må bättre!

info@alltidtillsammans.se


Den här plattformen ger generell information. Ej individ anpassad. Vi är inte utbildade inom psykiatrin.
Vi ger tips/verktyg från egna erfarenheter och ifrån de intervjuer vi haft med forskare och experter inom ämnet. 

Dela gärna denna sidan med en vän.